iPhone 7 (Plus) vs. Galaxy S7 (Edge) kamera összehasonlítás (magyar kommentárral)Itt a visszavágó ideje! Az új iPhone 7 kamerájának adatai megmérkőznek a Samsung S7 képességeivel. Melyiket érdemes venni, ha fényképezni/videózni akarunk?

Több száz képszerkesztési tipp kezdőknek és haladóknak:
Szigorúan szubjektív blogom a képszerkesztésről és digitális fotózásról:
Facebook:
Twitter:
Tumblr:…

9 comments

  1. Ha csak kamera akkor samsung de ha az egészet nézzük akkor a iPhone 7Plusz mert nagyobb és GYORSABB a processzor tejesítménye ami a lassításoknál látszik

  2. Nekem S7edge van, nem mondanám rossznak. A hátlapi kamera tényleg elképesztően jó, főleg rossz fényviszonyok között erős –> pl. szórakozóhelyeken, koncerteken nagyon jó képeket készít. Az előlapi kamerájától picit többet vártam, de igazából arra sem lehet panasz, de ott már sokat számítanak a fényviszonyok.

  3. A sima 7est szerintem sem éri megvenni,de a plus már mindenképp szívből ajánlott. Azt viszont tudni kell,hogy a 7 és a 7 plus is sokkal sokkal gyorsabb és jobban van optimalizálva. minden programot alklamazást végig futtatak a telefonokon meg még azonos játékokat és 1,14 perccel nyert az iphone még a samsung s7 edge 1,44el végzett. Tehát fél percet vert rá. Ez nem kevés és szerintem magáért beszél főleg úgy hogy kevesebb ram van az apple készülékben a samsunghoz képest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *